Διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής

1) Πληρωμή κατά την παράδοση (αντικαταβολή)

2) Χρήση πιστωτικής-χρεωστικής κάρτας

3) Πληρωμή μέσω PayPal

4) Αποστολή εμβάσματος ή κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό.

Για δέματα βάρους (ογκομετρικό) άνω των 2 κιλών υπάρχει χρέωση 2€ για κάθε κιλό.

Περιοχές που χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες από τις συνεργαζόμενες εταιρίες Κούριερ επιβαρύνονται με επιπλέον χρέωση για παράδοση στον χώρο σας.
Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας CALL ME BACK.

Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για παραλαβή από το κοντινότερο υποκατάστημα της εκάστοτε εταιρίας.

Για παραγγελίες από Κύπρο υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις.
Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας CALL ME BACK.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι συναλλαγές ιδιωτών άνω των 1500€  και επιτηδευματιών άνω των 500€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), θα γίνονται υποχρεωτικά μέσω του τραπεζικού συστήματος (κατάθεση, πιστωτική - χρεωστική κάρτα).

Πληρωμή με αντικαταβολή.

Μπορεί να γίνει πληρωμή της παραγγελίας σας στον εκπρόσωπο της εταιρίας Κούριερ κατά την παραλαβή της.
Η πληρωμή με αντικαταβολή επιβαρύνεται με 2,99€

Πληρωμές μέσω πιστωτικής κάρτας και PayPal.

Για δική σας ασφάλεια δεν γίνεται παραγγελία με χρήστη πιστωτικής κάρτας ή λογαριασμού PayPal σε στοιχεία τρίτου προσώπου παρά μόνο του ιδιοκτήτη του λογαριασμού.
Επίσης κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας απαιτείται η φυσική σας παρουσία και ταυτοποίηση των στοιχείων σας μέσω της αστυνομικής σας ταυτότητας ενώ δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας σας από τρίτο πρόσωπο παρά μόνο με εξουσιοδότηση θεωρημένη από δημόσια αρχή.
Πληρωμές που εξοφλούνται με χρήση πιστωτικής κάρτας ή λογαριασμού PayPal επιβαρύνονται με προμήθειες τρίτων 3% (τρία τοις εκατό)

Πληρωμές με τραπεζική κατάθεση.

Τραπεζική κατάθεση ή αποστολή εμβάσματος μπορεί να γίνει σε κάποιον από τους παρακάτω Τραπεζικούς μας Λογαριασμούς.
Το όνομα του δικαιούχου που πρέπει να εμφανιστεί είναι BPS_telecom ΕΠΕ”.

Τράπεζα Alpha:
Αριθμός λογαριασμού: 238002002001655
Αριθμός IBAN: GR 8501402380238002002001655

  • ΠΡΟΣΟΧΗ: Στα προϊόντα με το διακριτικό «Κατόπιν Παραγγελίας», πριν προβείτε σε οποιαδήποτε διαδικασία πληρωμής, παρακαλείσθε να έρθετε πρώτα σε επικοινωνία με το τμήμα πωλήσεων μας χρησιμοποιώντας την φόρμα CALL ME BACK.

  • Για δική σας ασφάλεια και ταχύτερη εξυπηρέτηση αναγράφετε στα σχόλια του καταθετηρίου το ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό της παραγγελίας σας (αναφέρεται στο email επιβεβαίωσης παραγγελίας που λαμβάνετε αυτόματα κατά την ολοκλήρωση της). Διαφορετικά θα πρέπει να μας αποστείλετε μέσω email στο info@bps-telecom.com το ονομαστικό καταθετήριο, αναγράφοντας το e-email ή το τηλέφωνο που δηλώσατε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, ώστε να μπορεί να διασταυρωθεί η πληρωμή από το τμήμα λογιστηρίου και να αποσταλεί η παραγγελία σας το συντομότερο δυνατόν.

  • Παρακαλούμε πολύ, όπως κατά τις διαδικασίες Τραπεζικών καταθέσεων βεβαιώνεστε πάντοτε για το ακριβές ποσό της εξόφλησης του προϊόντος. Καταθέσεις διαμέσου διαφορετικής Τράπεζας επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον αγοραστή με «έξοδα προμήθειας Τραπέζης».

  • Καταβολές οι οποίες δεν αντιστοιχούν επακριβώς στην αναγραφόμενη τιμή του προϊόντος, θεωρούνται ανεξόφλητες και παραμένουν σε εκκρεμότητα.

  • Σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε, αν το παραστατικό που θα εκδοθεί για την παραγγελία σας, θα είναι Απόδειξη Λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο (Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρείες ή καταστήματα εφόσον μας υποβάλλουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία (Επωνυμία Εταιρείας, Δραστηριότητα, ΑΦΜ, ΔΟΥ, διεύθυνση έδρας και αριθμό τηλεφώνου)

  • Μια πληρωμή θεωρείται ότι έχει γίνει, μόνο όταν η "bps-telecom" εισπράξει ακέραιο το ποσό της εξόφλησης.